Køb hjertestarter samt tilbehør

En hjertestarter eller AED, som de også kaldes, kan gøre den afgørende forskel mellem liv og død. Overlevelseschancerne ved et hjertestop, hvis der bliver brugt en hjertestarter, er nemlig markant højere end i situationer, hvor der ikke bliver brugt en. 

Her hos Reddernes Førstehjælp forhandler vi nogle af de bedste og mest driftssikre hjertestartere/AED’er, der er på markedet, og vi benytter udelukkende hjertestartere, der er godkendt af Lægemiddelstyrelsen, og som lever op til Sundhedsstyrelsens krav. Derudover er vi autoriserede forhandlere af både Zoll- og DefibTech-hjertestartere samt medlem af Brancheforeningen for hjertestartere. Dét er jeres garanti for en seriøs leverandør og samarbejdspartner. Vi tilbyder selvfølgelig også mulighed for en serviceaftale på jeres hjertestarter. Klik her for at læse mere om servicering af hjertestartere. Serviceaftale

Se vores udvalg af hjertestartere samt tilbehør til hjertestartere nedenfor på siden, og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvilken hjertestarter du skal vælge m.m. Vi sidder klar til at hjælpe jer på tlf. 40 61 17 62.

cardiolife 3100 billede 1
Nihon Kohden AED
PRIS: 9.250 EX MOMS
Pris 11.562,5 med moms
DefibTech Lifeline VIEW AED Hjertestarter
DefibTech Lifeline VIEW AED
PRIS: 15.300 EX MOMS
Pris 19.125 med moms
Lifeline AED hjertestarter
DefibTech Lifeline AED
PRIS: 7.900 EX MOMS
Pris 9.875 med moms
Rotaid Solid Plus Heat udendørs varmeskab
Rotaid Solid Plus Heat udendørs varmeskab
PRIS: 3.990 EX MOMS
Pris 4.987.5 med moms
Claus Andersen HSS100 udendørs skab
PRIS: 7.100 EX MOMS
Pris 8.875 med moms
Rotaid Plus indendørs skab
PRIS: 1.975 EX MOMS
Pris 2.468.75 med moms
Nihon Kohden batteri
PRIS: 2.352 EX MOMS
Pris 2.940 med moms
Defibtech Lifeline VIEW AED Batteri
PRIS: 1.900 EX MOMS
Pris 2.375 med moms
Defibtech Lifeline AED Batteri
PRIS: 2.100 EX MOMS
Pris 2.625 med moms
Nihon Kohden stødpads
PRIS: 760 EX MOMS
Pris 950 med moms
Stødpads til Defibtech Lifeline
Pris: 460 kr. ex. moms
575 kr. inkl. moms
Stødpads til Defibtech View
600 kr. ex. moms
750 kr. ex. moms

Placering af hjertestarteren

Hos Reddernes Førstehjælp anbefaler vi altid, at hjertestarteren placeres udenfor og frit tilgængeligt for alle 24/7. Jo flere, der har adgang til hjertestarteren, jo flere liv kan den redde. Så simpelt kan det siges. Dog kræver det, at hjertestarten er ordentligt beskyttet mod vind og vejr, hvis den skal hænge udenfor. Til dette formål forhandler vi nogle af de bedste varmeskabe, der fås på markedet. Se vores hjertestarterskabe ovenover.

Reddernes Førstehjælp

Alt du skal vide om hjertestartere

Hvad gør en hjertestarter?

Hjertet er styret af en masse elektriske impulser. Disse elektriske impulser skal gå en helt bestemt vej igennem hjertet i en helt bestemt rækkefølge. Ved nogle hjertestop opstår der det, man kan kalde for et elektrisk kaos. Hjertets elektricitet er faret vild så at sige og farer rundt uden nogen effekt – hjertet slår ikke. I den situation går en hjertestarter ind og støder. Hjertestarteren ”nulstiller” det elektriske kaos, der er i hjertet, hvorefter håbet er, at hjertet finder tilbage i sin normale elektriske rytme. Med en hjertestarter er overlevelseschancen markant højere. Så vi kan ikke sige det for mange gange – køb en hjertestarter og red liv.

Socialt ansvar

Ved at investere i en hjertestarter viser I som virksomhed eller forening, at I går op i jeres medarbejdere, medlemmer og i lokalbefolkningens sikkerhed. Ved at købe en hjertestarter og placere den udenfor viser I, at I tager et stort socialt ansvar, og at medmennesker betyder noget for jer. Med købet af en hjertestarter tager I del i en utrolig vigtig statistik, som I godt kan være stolte af og tillade jer at prale med. I højner nemlig overlevelseschancerne ved et hjertestop markant. Hvis der stødes med en hjertestarter inden for 5 minutter, efter en person har fået hjertestop, er overlevelseschancerne 50-70 % højere ifølge de nyeste tal. Det, synes vi hos Reddernes Førstehjælp, er værd at prale med.