Referencer

Hos Reddernes Førstehjælp værdsætter vi alle vores kunder – hver og en. Og det er uanset, om de har haft brug for hjælp til store eller små opgaver. Her på siden kan du se et udpluk af nogle af de firmaer, vi har leveret førstehjælpskurser til gennem årene.

”Vi har nu afholdt 2 kursusdage her i København og vil blot give dig besked om vores kursisters feedback. Det er sjældent kokke roser, men jeg siger dig, jeg har modtaget mange henvendelser fra dem de sidste 2 dage. De synes det har været helt fantastisk og alle var virkelig stærkt motiverede efterfølgende. Jeg håber I stiller et lige så stærkt hold i Aarhus 😉 Det er i hvert fald ikke sidste gang, vi vælger at gøre brug af jer, og de ord synes jeg blot I skulle have med på vejen.”
Mona Johansen
Operations Manager/Madklubben
“Vi brugte Reddernes Førstehjælp til at stå for et førstehjælpskursus til alle forældrene der er tilknyttet vores institution. Kurset blev afholdt med høj energi, godt humør og med massere af førstehjælpsguldkorn undervejs. Tilbagemeldingerne fra de deltagende forældre har været yderst positiv, og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter Reddernes Førstehjælp til at afholde førstehjælpskurser hos os. Stor anbefaling herfra”.
Christel Faaborg
Pædagogisk leder Børnehuset Globen
"Vi har af flere omgange benyttet reddernes kombi kursus i brand og førstehjælp til vores medarbejdere i Olivia Danmark og har kun positivt at sige. Der er god kommunikation og de er fleksible i forhold til datoer. Det er dygtige og kompetente undervisere, som altid får ros fra vores medarbejdere, der altid går klogere fra kurset med nye redskaber til håndtering af brand og førstehjælp."
Olivia
Danmark
”Jeg har deltaget i et 4 timers førstehjælpskursus til hjertestop hos Redderens Førstehjælp, med Anders som instruktør. Kurset var inspirerende, lærerigt og meget brugbart. Undervisningen var uformel, i øjenhøjde og bar præg af Anders’ brede erfaring. Spørgsmål både indenfor og udenfor pensum blev besvaret velvilligt og uddybende. Meget tilfredsstillende oplevelse.”
Aase Hoff
Bestyrelsesformand Beboerforening i Stenløse
"Vi har brugt Reddernes Førstehjælp til at opdatere os på basal førstehjælp. Vi fik en rigtig god undervisning, med masser tid til spørgmål, praktisk træning og god teoretisk gennemgang. Vi var meget tilfredse med kurset og kan bestemt anbefale Reddernes Førstehjælp. "
Tine Bigum
Ejer af Tikøb Røgeri
''Hos ParkZone har vi gjort brug af førstehjælpskurser til vores vagter hos Reddernes Førstehjælp. Vi har haft et super godt samarbejde fra start til slut og vores medarbejdere har udvist stor tilfredshed efter kurserne. Fra ParkZone kan vi kun varmt anbefale Reddernes Førstehjælp til andre virksomheder.''
Martin Foster
Direktør for drift/Parkzone