Førstehjælp til babyer

Førstehjælpskurset til babyer er for forældre, bedsteforældre, mødregrupper etc. og er målrettet førstehjælpen til små børn i alderen 0-24 måneder. Der kommer nemlig mange glæder ved at blive forældre og/eller bedsteforældre, men mindst lige så mange bekymringer.

Hvordan skal jeg handle, hvis mit barn får noget galt i halsen? Og hvis barnet bliver bevidstløs, kramper eller noget helt fjerde? På dette kursus gennemgår vi alle de typiske skader og sygdomme, som børn ofte oplever. Her lærer du, hvad du kan gøre i situationen, og hvordan du som forældre forebygger mange af ulykkerne.

I kurset gennemgår vi bl.a.:

  • Førstehjælpens 4 hovedpunkter
  • Forebyggelse af ulykker og sikring af hjemmet
  • Kontrol af vejrtrækning og kredsløb
  • Stabilt/aflåst sideleje
  • Hvornår ringer vi 112/1813/vagtlæge
  • Blokerede luftveje og håndteringen af dette
  • Hjertelungeredning
  • Sygdomme – herunder feberkramper, falsk strubehoste og meningitis
  • Skader – Forbrændinger, ætsninger og slag imod hovedet

Alt dette er blot nogle af de emner, vi sammen gennemgår på førstehjælpskurset. Kurset indeholder en god balance imellem teori og praktiske øvelser. Vi vægter højt, at I som førstehjælpere får prøvet og øvet alt det, vi snakker om, og at der er tid til spørgsmål. Vi garanterer, at I efter kurset vil føle jer meget bedre rustet til at handle i førstehjælpssituationer.

Det praktiske om førstehjælpskursus til babyer:

Varighed:

2,5 timer.

Pris:

350 kr. pr. person på hele Sjælland (minimum 4 personer og højst 12 personer).

Kursusbevis:

Efter endt kursus modtager du et førstehjælpsdiplom.

Kursussted:

I skal ikke tænke på at bruge tid på at komme til os. Vi kommer til jer. Førstehjælpskurserne bliver afholdt i jeres lokaler på det tidspunkt, der passer ind i jeres program. Vi afholder kurser både morgen og aften samt i weekender og på helligdage. I skal blot sørge for, at der er et lokale, nogle borde og stole samt en hvid væg – og så klarer vi resten. Vi medbringer projektor m.m. Til kurset er jeres babyer/små børn meget velkomne, og der er tid/plads til ammepauser m.m.

Instruktørerne:

Vores instruktører har allesammen en bred undervisningserfaring og har baggrunde som ambulancereddere. Derudover er alle vores instruktører selvfølgelig godkendte førstehjælpsinstruktører jf. kravene fra Dansk Førstehjælpsråd.