Nihon Kohden AED

Cardiolife 3100 hjertestarteren er en uden tvivl en af de bedste hjertestartere på markedet når man kigger på brugervenlighed, holdbarhed og økonomi. En stor fordel ved Cardiolife 3100 fremfor mange andre modeller, er at den kan bruges på både børn og voksne uden at skifte stødpads, hvilket gør den til en perfekt løsning til børnehaver, skoler, sportsklubber, foreninger og andre steder, hvor der færdes mennesker i alle aldre. 

En anden virkelig afgørende forskel der gør, at vi anbefaler Cardiolife 3100 hjertestarteren, er at den analyserer hjertet samtidig med at der gives hjertemassage, hvilket øger overlevelseschancen pga. den lave hands off tid. Derudover er den utrolig nem og intuitiv at bruge, da den fortæller dig alt hvad du skal gøre og hvornår du skal gøre det – på en tydelig og klar måde, hvilket er en stor fordel i en stresset situation. 

Cardiolife 3100 hjertestarteren udfører også automatisk dagligt, ugentligt og månedligt selvtest og viser/fortæller tydeligt hvis det er noget der ikke er som det skal være. Selvom hjertestarteren regelmæssigt selv udfører selvtest, anbefaler vi dog altid at man som ejer bestiller en serviceaftale til sin hjertestarter. Ved en serviceaftale hos os, sørger vi for at din hjertestarter altid er 100% klar til brug.

Tilvalg:

Vægbeslag

Taske til hjertestarten

Serviceaftale (klik her)

Skab

PRIS: 9.250 DKK EX MOMS / 11.562,5 DKK MED MOMS

Kontakt os for køb af produkter