Lej Kursuslokaler

Vi er beliggende centralt i Hillerød, hvor vi har vores flotte og moderne møde- og kursuslokaler. Her afholder vi mange af vores egne
kurser, men du/I er også velkomne til at låne lokalet til jeres eget arrangement.

Lokalet udlejes til blandt andet personalemøder, weekendkurser, konferencer, workshops, kursus, teambuilding og meget mere. Stedet egner sig til mindre såvel som større firmaarrangementer med plads til op til 16 deltagere.

I lokalet finder du moderne tekniske faciliteter, så du kan afholde en succesfuld og moderne møde. Mødefaciliteterne dækker over fladskærm, flipover, whiteboard og WIFI.
Derudover indeholder lokalet et anretter køkken, toiletfaciliteter og et behageligt loungeområde.

FORPLEJNING TIL MØDET

Vi har en række forskellige samarbejdspartnere, som kan sammensætte en skøn forplejning, som du kan forkæle dine deltagere med. Listen over leverandører og aftaler, kan fremsendes ved interesse. Alternativt til at købe mad ude i byen, er I velkomne til selv at medbringe mad, som kan anrettes i vores flotte anretterkøkken.

Lej lokalet

Lokalerne kan lejes hele dagen, fra kl. 07.00 til 21.00, til en pris af kun 1.795 kr. ex moms pr. dag. Gør dine arrangementer til en succes med vores moderne møde- og kursuslokaler. Book allerede i dag, og glæd dig til en professionel og behagelig mødeoplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Pst… Har man lejet lokalet af os, giver vi 10% rabat på både hjertestartere og førstehjælpskurser.

Interesseret i at leje et lokale?