Søren Rømer
Mail: soeren@reddernes.dk
Telefon: 2656 2657
Ambulanceredder, brandmand, førstehjælpsinstruktør og psykisk førstehjælpsinstruktør.

Søren er manden bag Reddernes Førstehjælp. Han uddannet ambulanceredder og brandmand hos Københavns Brandvæsen. I 2012 begyndte Søren i sin nuværende stilling som redder hos Frederiksberg Brandvæsen. Han er certificeret instruktør i førstehjælp hos Røde Kors og Psykisk Førstehjælp hos Psykiatrifonden. Søren underviser bl.a. på redderuddannelsen. Udover undervisning står Søren for den daglige drift hos Reddernes Førstehjælp.

Billede

Mikkel Holme Rasmussen
Mail: mikkel@reddernes.dk
Ambulanceredder, brandmand, sygetransportassistent og førstehjælpsinstruktør.

Mikkel har en baggrund som befalingsmand hos Beredskabsstyrelsen, i 2011 begyndte Mikkel hos Redningskorpset Falck A/S hvor han efterfølgende fungerede som sygetransportassistent. Mikkel begyndte i sin nuværende stilling som Brand- og ambulancemand hos Københavns Brandvæsen i 2014. Mikkel bijobber bl.a. som underviser på redderuddannelsen, som brandmand hos Tårnby Brandvæsen og som kombineret vagt & brandmand i DR-byen.

Billede

Louise Severin
Mail: louise@reddernes.dk
Jordemoder, ambulanceredder, instruktør i fødselslærer, førstehjælp til børn og akut pædiatri.

Louise er uddannet jordemoder hos University College Nordjylland med klinisk udannelse på Universitets Hospitalet Skejby i Århus. I 2011 begyndte hun som redder hos Roskilde Brandvæsen. Louise underviser i obstetrik og pædiatri på redderuddannelsen og er bl.a. facilitator hos DIMS på Herlev Sygehus.
I 2013 begyndte Louise i sin nuværende stilling som ambulanceredder hos Frederiksberg Brandvæsen samt jordemoder på Rigshospitalet. Louise bijobber også på Kristiansand Hospital i Norge.

Billede

Jens Tvarnø
Mail: jens@reddernes.dk
Ambulanceredder, brandmand, sygetransportassistent og førstehjælpsinstruktør.

Jens har en baggrund som tømrer, og i 2008 startede Jens som redder hos Københavns Brandvæsen. Her er han uddannet ambulanceassistent, sygetransportassistent og brandmand. I 2012 uddannede Jens sig som certificeret førstehjælpsinstruktør hos Beredskabsstyrelsen. Jens har nu en delt stilling som både brandmand og ambulanceredder hos Københavns Brandvæsen.

Billede

Lise Voxnæs
Mail: lise@reddernes.dk
Psykiatrisk sygeplejerske og psykisk førstehjælpsinstruktør

Lise er uddannet sygeplejerske hos Diakonissestiftelsen på Frederiksberg, i 2013 startede Lise i sin nuværende stilling som psykiatrisk sygeplejerske på Rigshospitalet. Lise er certificeret psykisk førstehjælpsinstruktør hos Psykiatrifonden, hvor hun bl.a. stadig underviser.

Billede

Jacob Guldbæk Jørgensen
Mail: jacob@reddernes.dk
Ambulanceredder, brandmand, sygetransportassistent og førstehjælpsinstruktør.

Jacob har en fortid hos Beredskabsstyrelsen, inden han i 2008 startede som redder hos Københavns Brandvæsen, hvor han er uddannet sygetransportassistent, ambulanceredder og brandmand. I 2012 uddannede Jacob sig som certificeret førstehjælpsinstruktør hos Beredskabsstyrelsen. Han begyndte i sin nuværende stilling som ambulanceredder hos Frederiksberg Brandvæsen i 2014.

Billede

Marie-Louise Høver
Mail: marie-louise@reddernes.dk
Sygeplejestuderende og sminkør.

Marie-Louise er sygeplejestuderende på Metropol i København. Marie-Louise står bl.a. for sminkning og figuranter i Reddernes Førstehjælp. Hun skal på førstehjælpsinstruktør uddannelsen i efteråret 2014. Ligeledes står hun bl.a. også for sminkning og figuranter i mange af de lokale beredskaber på Sjælland og øerne samt hos Hjemmeværnet.

Billede